Yeniköy Orhan Yavuz İlkokulu
YENİKÖY KÖYÜ YENİKÖY KÜME EVLERİ NO 211 SARIKAMIŞ / KARS

VİZYON

Küreselleşen dünyada, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarma yarışında; öğrencileri bu yarışa katkı sağlayan, donanımlı , çok yönlü , hayat boyu öğrenen bireyler yetiştiren, çağdaş eğitim öğretim anlayışıyla örnek bir kurum olmak.

MİSYON

Gelişime açık kadromuz ve sahip olduğumuz donanımla, öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve dini değerlerini benimseyen, koruyan, kendini gerçekleştirebilen, sosyal hayata ve yüksek öğrenime hazır;çağdaş ve donanımlı gençler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz Sarıkamış ilçesi köy okulları arasında yapılan bir bilgi yarışmasında üçüncü olmuştur.

Normal Öğretim

08.30-11.40----12.40-14.10

Servis Bilgisi

İlçeden servis ulaşımı mevcut değildir.Öğretmenlerimiz köy içerisinde kiralık köy evi ya da okul lojmanında ikamet etmektedir. Öğretmenlerimizden ilçeden şahsi aracıyla gelenler de bulunmaktadır.

Okulumuz il merkezine 90 km, ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır.

KARS / SARIKAMIŞ / YENİKÖY KÖYÜ